Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Nieuws van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

ProKwadraatGroepswijzer.nl bedenkt constant nieuwe groepsuitjes en evenementen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten.


  • Op 7 november 2021 de 10e editie van de Bokkenwandeling. Lekker wandelen door Leiden en genieten van zes verschillende bockbieren van kleine Nederlandse brouwerijen met een bijpassend hapje. Het bericht Drie routes tijdens tiende editie van Bokkenwandeling Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Ruim 650 man publiek op 36 privéboten en 16 ingehuurde rondvaartboten van verschillende Leidse rederijen voeren langs 5 prachtige performances en 3 muzikale schemerlampjes langs de Leidse wateren. Het bericht Het succes schemert in Leiden verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Loop mee met onze gids met de 3oktoberwandeling op zondag 19 september 2021 om 14.00 uur en kom alles te weten over Leidens Ontzet. Het bericht Leidens Ontzet Wandeling verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Op zaterdag 25 september vindt de elfde editie plaats van het theaterfestival Schemerstad. Bij dit unieke evenement vaart het publiek tijdens de schemering in boten door de grachten van Leiden, en kijkt naar unieke voorstellingen op de wal. Theatraal Leiden op zijn best. Het bericht Het schemert weer in Leiden! verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Het Stadsganzenbord is nu ook beschikbaar voor Alkmaar. Ontdek het historische Alkmaar met een plattegrond uit de 17e eeuw. Het bericht Stadsganzenbord: Alkmaar maakt de 10 vol! verscheen eerst op ProKwadraat.
  • De muziekboot Leiden vaart weer uit met drie uiteenlopende muzikale acts voor een vaartocht door de Leidse grachten en singels Het bericht De Muziekboot Leiden vaart weer uit! verscheen eerst op ProKwadraat.
  • Als we iets positief hebben overgehouden aan de coronatijd zijn het wel de nieuwe groepsuitjes die we hebben ontwikkeld. Die zijn in de toekomst ook gewoon te boeken. Wij zetten de meest succesvolle voor u op een rijtje. Het bericht Online groepsuitjes zijn blijvertjes verscheen eerst op ProKwadraat.
  • De versoepelingen van de corona-maatregelen per 26 juni 2021 zetten de deur open voor de organisatie van nieuwe groepsuitjes. Het bericht Versoepelingen corona-maatregelen zetten deur open voor groepsuitjes verscheen eerst op ProKwadraat.