Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Misdadige winterverhalen in Leiden

Stadswandeling met misdadige inhoud

Na een stevige wintermaaltijd verkent u de stad tijdens een boeiende rondleiding waarin u kennismaakt met de illustere misdadigers die Leiden rijk was, zoals Goeie Mie, de gifmengster.

Tijdens de stadswandeling Misdadige winterverhalen vertelt de gids u over de illustere misdadigers die in Leiden hun métier uitoefenden. Maak tijdens deze stadswandeling kennis met Goeie Mie, de Leidse gifmengster, met Hughe en Aechte, die de lijken onder hun bed verstopten. Ook komt u te weten hoe de gevestigde orde de misdaad bestreed. U betreedt onder andere Schoonverdriet, waar het verdriet schoon was om te aanschouwen en u ziet de Blauwe Steen, waar ooit bloed over vloeide. Natuurlijk komen de verhalen het beste tot hun recht in de schemering van de namiddag of de vroege avond; maar ook op een ander tijdstip zijn de verhalen van de gids de moeite waard.

Na een stevige wintermaaltijd gaat u met een gids de sfeervol verlichte stad in voor een boeiende en misdadige rondleiding. Vervolgens kunt u weer op adem komen met chocolademelk en een winterse versnapering.

Dit arrangement met maaltijd is te boeken vanaf eind oktober tot en met maart.
Wilt u alleen een wandeling zonder maaltijd boeken, dan kunt u dit het jaarrond doen. De kosten hiervan zijn € 94,50 excl. 21% BTW.

Groepswijzer.nl biedt ook nog andere wandelingen aan, vanzelfsprekend kunt u ook daar een keuze uit maken.Offerte aanvragen
misdadige winterverhalen
ca. 3 uur

€ 36,00 p.p. excl. BTW

Erwtensoepmaaltijd met 1 drankje, begeleide stadswandeling, chocolademelk met winterse versnapering
minimaal 10 personen. Bij kleinere groepen meerprijs.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Misdadige winterverhalen