Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Stadsganzenbord Leiden – puzzeltocht in Leiden

Tijdens dit arrangement verkent u Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. U ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en u komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden. Stadsganzenbord Leiden is de avontuurlijkste puzzeltocht in Leiden.

Kunt u uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt van Rijn? Of anders gezegd, zou Rembrandt van Rijn de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de Gouden Eeuw van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen.

U splitst uw groep in teams die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere locatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt!  Onderweg bezoekt uw groep de Hortus Botanicus, waar natuurlijk ook een vraag beantwoord moet worden.
Dit arrangement is ook verkrijgbaar in het Engels!

Uitbreidingen: u kunt dit arrangement uitstekend combineren met koffie met gebak en een lunch.
I.v.m. afspraken met de musea is het gebruik van de MuseumJaarkaart niet van toepassing.

Optioneel: tegen een meerprijs ontvangt u van ons een echt oud-Hollandsch Ganzenbord. De winnende groep wordt dan beloond met het originele bordspel uit grootmoeders tijd!

Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje Leiden biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling Leiden, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Leiden, een proeverij of ander culinair genoegen.Offerte aanvragen
ca. 2,5 uur

€ 13,95 p.p. excl. BTW

1 plattegrond per team, vragenlijst, entree tot de Hortus
minimaal 8 personen. Bij kleinere groepen meerprijs.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadsganzenbord Leiden – puzzeltocht