Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Kookworkshop Italiaans in Noordwijkerhout in Leiden

Heerlijk samen koken!

Een Italiaanse kookworkshop die zijn weerga niet kent. Allemaal kleine authentieke gerechtjes. Italiaans koken: puur en eerlijk.

U wordt verwelkomd met een feestelijk welkomstglas en amuse van het huis. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van deze kookworkshops inbegrepen. Hierna wordt kort het verloop van het verdere programma toegelicht. U krijgt bij aanvang van de kookworkshop een keukenschort in bruikleen. Vervolgens nemen de chefs u mee naar het keukengedeelte. Hier staan de volledige uitgeruste kookeilanden voor u klaar, met de ingrediënten en recepturen. Het aantal kookeilanden dat u krijgt toegewezen is afhankelijk van de grootte van uw groep. De recepturen mailen we u na uw uitje toe.

De ingrediënten en recepturen, liggen klaar op uw kookeiland(en). De chef(s) begeleiden u bij de bereiding van uw kookworkshop. Dit gebeurt professioneel en met aandacht. U wordt per kookeiland met uw ‘teamgenoten’ verdeeld in kleine groepjes die samen de acht verschillende gerechtjes van het menu maken. Natuurlijk staat het u vrij uw mede teamgenoten te helpen met ‘hun’ gerechtjes, als de bereiding van ‘uw’ gerechtjes erop zit. Hierna worden de gerechtjes op schalen gepresenteerd en in shared dining vorm met elkaar gegeten aan de tafels in het sfeervolle restaurant van de kookstudio.

Dol op Italië, het land, de mensen, de keuken? Dan is dit de Italiaanse kookworkshop voor u!

Dit arrangement is ook verkrijgbaar met Engelse begeleiding!Offerte aanvragen
3,5 uur

€ 59,50 p.p. excl. BTW

Welkomstglas bij ontvangst, professionele begeleiding, diverse Italiaanse gerechtjes, receptuur
min. 15 en max. 120 personen

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Bedrijfsgegevens optioneel
Contactgegevens
Groepsuitje details

Kookworkshop Italiaans in Noordwijkerhout