Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Fietstour in Leiden in Leiden

Ontdek Leiden op de fiets

Ontdek Leiden op de fiets met de fietstour Leiden. Met een enthousiaste gids maakt u fietstour door en rond de Leidse binnenstad.

Fietsen in Leiden met een gids? Dit is dé manier om meer van Leiden te zien. Ongetwijfeld ziet u iets van de binnenstad, maar met de fiets zult u ook het Leiden buiten het oude stadscentrum bezoeken. Tijdens de 1,5 uur durende fietstocht laat de gids u kennismaken met de leuke plekken. Ook hier zijn hofjes, mooie parken, moderne architectuur etc. En met een gids zie je net iets meer dan wanneer je op eigen gelegenheid een fietstour in Leiden maakt. Wij hanteren een maximum van 10 personen per gids.
U kunt uw eigen fiets nemen of een fiets bij ons huren. U kunt daarbij kiezen voor een gewone stadsfiets of een e-bike. Als u een fiets wilt huren, geeft u dit aan bij uw offerteaanvraag. Prijsindicatie fietshuur per dag: €10 (stadsfiets) en € 20 (e-bike).

Indien u graag verhalen hoort over een bepaald thema, kijk dan eens hier ; vanzelfsprekend kunt u ook daar een keuze uit maken.

De fietstocht is vanzelfsprekend uit te breiden met koffie met gebak, lunch, borrel, diner, proeverij of brouwerij bezoek. Geeft u dit aan bij uw offerteaanvraag.Offerte aanvragen
1,5 uur

€ 94,50 (excl. 21% btw) per gids + prijs per persoon per fiets ( vanaf € 10,00 per fiets).

stadsgids
15 personen per gids.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Fietstour in Leiden