Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Leiden betrapt! – paparazzi in Leiden

Citygame: Wie is de beste paparazzo?

Fotografeer de locaties van sensationele gebeurtenissen! Maar zorg er voor dat je niet wordt betrapt!

Wie is de beste paparazzo? Wie slaagt er in om de juiste foto’s te maken op de plaats delict? Wie wordt er in Leiden betrapt? En wie lukt het om de concurrentie op de gevoelige plaat vast te leggen? Ga door de historische binnenstad van Leiden op pad, kies de smalle steegjes om je tegenstander te ontwijken, maar pas op dat je niet een doodlopende weg inslaat! Schiet je foto, maar word niet geschoten!

Je gezelschap wordt verdeeld in teams, uitgerust met een plattegrond en een lijst met krantenkoppen uit alle eeuwen. En je eigen smartphone, want via een whatsapp-groep staat iedereen steeds in contact met de spelleider. Na een drankje en uitleg ga je op pad! Zoek de locaties op de kaart op, lees het krantenbericht en maak de bijbehorende foto. Maar let intussen goed op: als je een concurrerend team weet te fotograferen levert dat veel extra punten op. En dat geldt omgekeerd natuurlijk ook, dus het is steeds zaak om te zien, maar niet gezien te worden! Na anderhalf uur komt iedereen weer tezamen om onder het genot van een drankje te bepalen wie de winnaar is.

N.B. Dit spel is vooral bedoeld voor en komt ook het beste tot zijn recht bij de wat meer fanatieke spelers!Offerte aanvragen
ca. 2,5 uur

€ 24,50 p.p. excl. BTW

2 drankjes, spelmaterialen, spelbegeleiding, prijs
minimaal 10 personen, maximaal 50 personen

Uitjes die ook leuk zijn

Escape in the City in Leiden

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje!

De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen uit de stad Leiden!

Broodje Aap Leiden - stadswandeling

waar of niet waar?

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn... Ook in Leiden zijn ze te vinden. Maar kunt u ze herkennen? Een ludieke stadswandeling Leiden

Stadsganzenbord Leiden - puzzeltocht

avontuurlijk speurtocht door de Leidse binnenstad

Tijdens dit arrangement verkent u Leiden met een plattegrond uit de 17e eeuw. U ontdekt dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is en u komt veel te weten over de Gouden Eeuw van Leiden. Stadsganzenbord Leiden is de avontuurlijkste puzzeltocht in Leiden.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Leiden betrapt! – paparazzi