Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Broodje Aap Leiden – stadswandeling in Leiden

waar of niet waar?

Broodje aap-verhalen, verhalen die al eeuwen de ronde doen, maar eigenlijk niet waar zijn... Ook in Leiden zijn ze te vinden. Maar kunt u ze herkennen? Een ludieke stadswandeling Leiden

Broodje aap is de term die gebruikt wordt voor stadslegendes, van die hardnekkige verhalen die niet waar zijn, maar waar toch veel mensen in blijven geloven. Of zijn ze misschien wel waar? Wat is nou een broodje aap en wat is echt? Bij Broodje Aap Leiden is dit niet anders.
Ook Leiden kent vele verhalen. U gaat op pad met uw gids, een geboren verteller, die u bij een aantal locaties een verhaal zal vertellen. En telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of niet? Het is dan aan u om te besluiten of het te gek was voor woorden of dat er toch een kern van waarheid in zit. En vanzelfsprekend zal uw gids het u niet makkelijk maken; alle middelen van de vertelkunst worden ingezet om u te overtuigen.

Dit is ongetwijfeld de leukste manier om een stadswandeling te maken, want steeds zal uw groep de oren en ogen gespitst moeten houden om het broodje aap te onderscheiden van ongelofelijk, maar waar gebeurd. Elke deelnemer krijgt een scoreformulier en een pen en kan de antwoorden voor zichzelf bijhouden.

Natuurlijk kunt u van deze wandeling ook een competitie maken voor uw groep: wie blijkt uiteindelijk de goedgelovige Thomas te zijn en wie is de scherpzinnigste luisteraar?

Ook verkrijgbaar: Bootje Aap.

This Urban Legend tour is also available in English!Offerte aanvragen
Broodje Aap Leiden
1,5 uur

€ 132,50 excl. BTW

begeleiding en materialen
max. 20 personen per gids.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Broodje Aap Leiden – stadswandeling