Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Bootje Aap – rondvaart Leiden in Leiden

Stap in de boot voor een rondvaart door Leiden en luister naar de stadslegendes in Leiden. Wat is nou waar en wat niet?

De Bootje Aap-rondvaart Leiden is de maritieme versie van de Broodje Aap wandeling.

Broodje aap is de term die gebruikt wordt voor stadslegendes. Elke stad kent wel van die hardnekkige verhalen die niet waar zijn, maar waar toch veel mensen in blijven geloven. Of zijn ze misschien wel waar? Wat is nou een broodje aap en wat is echt?

Ook Leiden kent veel van deze verhalen. Onze gids gaat met u aan boord van een open sloep. De gids is een geboren verteller. Hij of zij vertelt u bij een aantal locaties een verhaal. En telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of niet? Het is dan aan u om te besluiten of het verhaal waar is of niet. Is het verhaal te gek was voor woorden of zit er toch een kern van waarheid in. En vanzelfsprekend maakt de gids het u niet makkelijk. Alle middelen van de vertelkunst worden ingezet om u te overtuigen. U krijgt aan het begin van de rondvaart een scoreblad en pen. U kruist waar of niet waar aan. Natuurlijk kunt u van deze rondvaart ook een competitie maken voor uw groep. Wie blijkt uiteindelijk de goedgelovige Thomas te zijn en wie is de scherpzinnigste luisteraar?

Dit is ongetwijfeld de leukste manier om een rondvaart te maken. Steeds zal uw groep de oren en ogen gespitst moeten houden om het broodje aap te onderscheiden van ongelofelijk, maar waar gebeurd.

 Offerte aanvragen
Bootje Aap rondvaart Leiden
1,5 uur

tot 24 personen € 265,- ex. BTW
25 tot 40 personen: € 495,- ex. BTW

rondvaart, gids

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Bootje Aap – rondvaart Leiden