Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Bootje Aap – rondvaart Leiden in Leiden

Stap in de boot voor een rondvaart door Leiden en luister naar de stadslegendes in Leiden. Wat is nou waar en wat niet?

Dit is de maritieme versie van de Broodje Aap wandeling.

Broodje aap is de term die gebruikt wordt voor stadslegendes, van die hardnekkige verhalen die niet waar zijn, maar waar toch veel mensen in blijven geloven. Of zijn ze misschien wel waar? Wat is nou een broodje aap en wat is echt?

Leiden kent vele verhalen. U scheept in met uw gids, een geboren verteller, die u bij een aantal locaties een verhaal zal vertellen. En telkens wordt dat verhaal besloten met de vraag: Is dit waar gebeurd of niet? Het is dan aan u om te besluiten of het te gek was voor woorden of dat er toch een kern van waarheid in zit. En vanzelfsprekend zal uw gids het u niet makkelijk maken; alle middelen van de vertelkunst worden ingezet om u te overtuigen.

Dit is ongetwijfeld de leukste manier om een rondvaart te maken, want steeds zal uw groep de oren en ogen gespitst moeten houden om het broodje aap te onderscheiden van ongelofelijk, maar waar gebeurd.

Natuurlijk kunt u van deze rondvaart ook een competitie maken voor uw groep: wie blijkt uiteindelijk de goedgelovige Thomas te zijn en wie is de scherpzinnigste luisteraar?Offerte aanvragen
1,5 uur

tot 24 personen € 265,- ex. BTW
25 tot 40 personen: € 495,- ex. BTW

rondvaart, gids

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Bootje Aap – rondvaart Leiden