Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

BitterballenBierTocht in Leiden

een bierproeverij, bitterballen en een leuke rondvaart

Dit is wellicht de meest relaxte bierproeverij en rondvaart Leiden die Groepswijzer.nl in de aanbieding heeft: maak kennis met lekkere biertjes, terwijl u tegelijkertijd door de mooie Leidse grachten vaart!

De bitterballenbiertocht. Laat het duidelijk zijn: ondanks de aloude studentikoze traditie van het bitterballen-werpen is dit arrangement van een andere orde. Het is een aangename manier om met Leiden kennis te maken en tijdens de bierproeverij eens een ander biertje te proeven dan wat er thuis altijd geschonken wordt.

U gaat tijdens deze rondvaart Leiden aan boord van de boot en krijgt uw eerste biertje aangeboden. Het bittergarnituur staat al op u te wachten. Vervolgens maakt u een leuke rondvaart en bij nog twee cafés staat het bier alweer voor u klaar. Geen inspanning vereist en gezelligheid troef!

Bijzonderheden: te boeken tussen medio maart en oktober

Vanzelfsprekend hebben wij ook een damesvariant van dit arrangement, het Rondje Rosé met rosé wijnen of ‘vrouwenbier’. Prijs op aanvraag.

Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje Leiden biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht Leiden of een speurtocht, een stadswandeling Leiden, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Leiden, een proeverij of ander culinair genoegen.

ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert onder de naam Bierwandeling.nl jaarlijks een aantal bierevenementen in Leiden. In januari het Winterbierfestival, in maart de Proeftocht, in april de Lentebierwandeling, in juni de Zomerbiervaart en in november de Bokkenwandeling. Dit zijn geen groepsuitjes maar evenementen waarop u individueel of met een klein groepje kunt inschrijven.Offerte aanvragen
ca. 2 uur

€ 36,50 p.p. excl. BTW

3 bijzondere biertjes, bittergarnituur, rondvaart Leiden, Leids bierglas
minimaal 10 personen

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

BitterballenBierTocht