Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Leiden

Leiden… stad van Rembrandt, stad van studenten, van leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Leiden leent zich uitstekend voor uw groepsuitje. Het is een stad met een rijke geschiedenis en prachtige steegjes en grachten. Wist u dat Leiden na Amsterdam de grootste lengte aan grachten en singels heeft? Het centrum is overzichtelijk en prachtig gerestaureerd en gerenoveerd. Loop eens rond de Hooglandse Kerk,  of breng een bezoek aan de Pieterskerk, de Burcht, de Hortus een bezoek brengen. De stad leent zich dan ook prima voor een stadswandeling en rondvaart. Of bezoek één van de 13 Leidse Musea.

Dit Leiden wil u graag ontvangen en Groepswijzer.nl heeft dan ook een keur aan groepsuitjes en bouwstenen voor u samengesteld. Met recht mag Groepswijzer.nl zich dé specialist in Leiden noemen voor een groepsuitje Leiden, groepsarrangementen Leiden, familie-uitjes Leiden, bedrijfsuitjes Leiden en vrijgezellenparty’s Leiden!

Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje Leiden biedt Groepswijzer.nl Leiden de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht Leiden, stadswandeling Leiden, een workshop of een (pub-) quiz en maak het af met een rondvaart Leiden , een proeverij Leiden of ander culinair genoegen.  Kortom de ideale stad voor een groepsuitje Leiden. Wilt u meer weten over de Sleutelstad ga dan naar www.bestemmingleiden.nl.

 

Alle groepsuitjes in Leiden