Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Het Kerst Mysterie in Haarlem

Speel je rol in een ongelooflijk verhaal. Lever je bijdrage aan het oplossen van het Mysterie.

Meerdere personen in jouw gezelschap spelen een eigen rol in een ongelooflijk verhaal! Gaat Kerst dit jaar wel door? Los het Mysterie op en red Kerstmis! Ondertussen geniet je van een heerlijk diner: de lekkerste cliffhanger tijdens deze spannende gezellige avond.

Ruim voortijds sturen we jou een rolbeschrijving bij jouw uitnodiging. Type-casting heet dat met een mooi woord. Pas je kledingstijl, stem, manier van lopen en eventueel make up aan en kruip in de huid van je personage. Speel het spel en lever een eigen bijdrage aan de ontknoping van een groot Mysterie!
Wat staat je te wachten tijdens het Kerst Mysterie?
Rust op de set! We beginnen met een drankje en iets lekkers. Het is misschien even wennen: veel bekende gezichten en toch zoveel nieuwe karakters. Geen probleem, onze assertieve quizmaster helpt je daar zo overheen. Een korte introductiefilm licht de spelopzet en de verhaallijn toe. Daarna wordt de groep opgedeeld en schuiven jullie aan voor de eerste gang. Terwijl jullie genieten van de gerechten ontvouwt het Kerst Mysterie zich langzaam. Quiz, puzzel en acteer: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ontknoping!
Wie zijn erbij betrokken?
Wat is de aanleiding?
Wie is de spil in het Mysterie?
Verzamel zoveel mogelijk feiten en geef jouw team de scoop! En dus de winst. Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven.


Offerte aanvragen
3 uur

€ 47,12 p.p. excl. BTW

Voor-, hoofd- en nagerecht, 1 welkomstdrankje, begeleiding
min. 15 personen

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Het Kerst Mysterie