Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Schooiertocht Land van Wijk en Wouden in Groene Hart

Op een schooiertocht schooiert u onderweg op de fiets uw eigen lunch bij elkaar, bestaande uit verse streekproducten. Aan het eind van de tocht staat een gedekte tafel voor u klaar. Erg leuk als groepsuitje. Op deze tocht doorkruist u het schitterende Land van Wijk en Wouden.

Het noordelijkste deel van het Groene Hart heet het Land van Wijk en Wouden. Het is een prachtig agrarisch gebied, dat zich met de fiets makkelijk laat ontdekken. Uw reis voert u langs koeien en schapen, langs boerderijen en door polders. Maar de fietstocht heeft een doel. Na de start met koffie met gebak schooiert u samen met uw groep een voortreffelijke maaltijd bijeen, die geheel bestaat uit streekproducten. Bij de bakker haalt u streekbrood, boerenboter, verse karnemelk, en ga zo maar door. Aangekomen op de lunchlocatie staat de tafel voor u feestelijk gedekt waarna u zich tegoed kunt doen aan de door u meegebrachte waren. De maaltijd wordt afgesloten met een heerlijk ambachtelijk gemaakt streekijsje.

Dit arrangement is niet te reserveren op zondag.

Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje Leiden biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling Leiden, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Leiden, een proeverij of ander culinair genoegen.


Offerte aanvragen
ca. 4 uur

€ 41,50 p.p. excl. BTW

fietshuur, route, koffie met gebak en lunch
inimaal 10 personen

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Schooiertocht Land van Wijk en Wouden