Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Schooiertocht Kaag en Braassem in Groene Hart

Op een schooiertocht in het gebied van Kaag en Braassem schooiert u onderweg op de fiets uw eigen lunch bij elkaar, bestaande uit verse streekproducten.

De 11 dorpskernen in het Hollands Plassengebied vormen samen de gemeente Kaag en Braassem. Het is een prachtig gebied, dat zich met de fiets makkelijk laat ontdekken. Na koffie met gebak start uw fietstocht. Uw reisje  voert u langs koeien en schapen, langs boerderijen en door polders. Maar de fietstocht heeft een doel. Samen met uw groep schooiert u een voortreffelijke maaltijd bijeen, die geheel bestaat uit streekproducten. Bij de bakker haalt u streekbrood, boerenboter, boeren goudse en Leidse kaas, verse kwark, en ga zo maar door. Aangekomen op de lunchlocatie staat de tafel voor u feestelijk gedekt waarna u zich tegoed kunt doen aan de door u meegebrachte waren.

Dit arrangement is niet te reserveren op zondag. Alleen boekbaar van maart t/m september.

De Schooiertocht is ook te boeken in het Land van Wijk en Wouden. ###### Voor ieder bedrijfsuitje of ander groepsuitje biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart, een proeverij of ander culinair genoegen.Offerte aanvragen
ca. 4 uur

€ 41,50 p.p. excl. BTW

fietshuur, route, koffie met gebak en lunch
minimaal 10 personen

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Schooiertocht Kaag en Braassem