Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Schuimende Schapenkopjes in Dordrecht

Bezoek aan een bierbrouwerij in Dordrecht

De geur van hop, mout en gist, waar doet dat aan denken? Aan ambachtelijk gebrouwen bier, volgens een recept dat in eeuwen niet veranderd is. In een Dordtse bierbrouwerij maakt u kennis met het proces én natuurlijk proeft u het eindresultaat.

Waarom het Dordtse bier een Schapenkopje heet, gaan we u niet vertellen. Evenmin zullen we hier het geheim van het brouwen van bier bespreken, of de bijzondere smaak van het Dordtse bier. Als u dat alles wilt weten kunt u maar beter dit arrangement boeken, want deze dingen laten zich het best aan den lijve ervaren!

Uw gezelschap wordt ontvangen in een authentieke brouwerij in het hart van de stad. U krijgt uitleg over het brouwproces en een rondleiding door de brouwerij. En natuurlijk besluit u met het savoureren van een Dordts Schapenkopje, zodat u persoonlijk kunt beoordelen of dit bier haar naam en faam verdient.

Voor ieder bedrijfsuitje Dordrecht of ander groepsuitje Dordrecht biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht Dordrecht of een speurtocht, een stadswandeling Dordrecht, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Dordrecht, een proeverij of ander culinair genoegen.
Wij rekenen bij iedere boeking € 15 boekingskosten.Offerte aanvragen
1,5 tot 2 uur

€ 8,25 p.p. ex. BTW

presentatie, rondleiding en biertje
minimaal 10 personen Te boeken vanaf 16.00 uur.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Schuimende Schapenkopjes