Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Stadswandeling met high tea in Delft

eerst lekker wandelen en daarna genieten van een heerlijke high tea

Onze gids neemt u mee voor een avontuurlijke stadswandeling door de binnenstad en u sluit af met een heerlijke high tea op een prachtige locatie.

Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een leuke stadswandeling door de binnenstad van Delft. Delft kent vele hoogtepunten. Rondom de Markt heeft u de Nieuwe Kerk, het prachtige Stadhuis en De Waag. Hier kunt u al ruime tijd vertoeven. Maar ook de rest van Delft is zeer de moeite waard. U sluit af met een heerlijke high tea op een prachtige locatie.

In Delft is er ruim keus uit verschillende themawandelingen.

Historische stadswandeling Delft
Met deze stadswandeling gaat u langs de highlights van Delf. U stapt in de Gouden Eeuw van Delft. Evenals in de andere Hollandse steden heeft Delft in de 17e eeuw een bloeiperiode gekend. In deze periode zijn er veel grote huizen en kerken gebouwd. De Gouden Eeuw was in Holland een bloeiperiode voor de economie, kunst en wetenschap. Door de VOC bloeide de handel en de (gegoede) burgers hadden geld om grote woningen te bouwen en kunstenaars opdracht te geven hen te portretteren. In Delft zijn dat kunstenaars als Pieter de Hooch, Vermeer en Rembrandts leerling, Carel Fabritius. Daarnaast kende Delft ook beroemde wetenschappers als Hugo de Groot, Reinier de Graaf en Antoni van Leeuwenhoek.

Stadswandeling Delft en Johannes Vermeer
Onze enthousiaste stadsgids neemt u mee door het prachtige historische centrum van Delft. U ziet waar hij werd geboren en speelde en waar zijn grootouders woonden. U komt natuurlijk langs de plaats waar Vermeer zijn beroemde Straatje schilderde, langs de kerk waar Vermeer werd gedoopt, langs de vleeshal en de visbanken die er ook waren in de tijd van Vermeer.  Kortom, u bent even terug in de 17e eeuw.

We kunnen u het Vermeer Centrum Delft van harte aanbevelen.

Stadswandeling Delftse Hofjes
Met deze stadswandeling gaat u langs highlights van Delf op zoek naar de prachtige hofjes van Delft. Deze zijn te vinden  in en aan de rand van het centrum. Voorheen opgericht door rijke Delftenaren die daarmee een plaatsje in de Hemel wilden zeker stellen. Vaak golden er strenge regels om te worden toegelaten. Maar ook tegenwoordig kennen de meeste Hofjes nog een sociale doelstelling.

Dit arrangement is vanzelfsprekend uit te breiden met koffie vooraf, bezoek aan musea, een rondvaart etc.Offerte aanvragen
stadswandeling Dordrecht met high tea
ca. 3 uur.

vanaf minimaal 10 personen € 32,50 p.p. (excl. 9% btw). En maximaal 10 personen per gids.

uitgebreide high tea, stadswandeling met gids.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadswandeling met high tea