Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Familiedag in Delft in Delft

koffie met gebak, een rondvaart, een lunch en een Stadsganzenbord Delft

Een gezellige familiedag voor alle generaties met een rondvaart, koffietafel en een puzzeltocht in Delft. En natuurlijk alle gelegenheid om eens gezellig bij te praten...

Is uw familie uitgewaaierd over het land? Tijd om ze weer eens te zien? In Delft kunt u op uw gemak opa en oma, broers en zussen, kinderen en kleinkinderen ontvangen. Wij hebben een ontspannen dag voor u samengesteld, die voor elk wat wils biedt. U begint met koffie met gebak (voor de kinderen staat er uiteraard een frisdrank klaar). Vervolgens scheept u met uw gezelschap in op de boot voor een rondvaart door de grachten van Delft. In de winter vaart de boot natuurlijk overdekt. Daarna kunt u genieten van een smakelijke koffietafel, waarna u zich kunt wijden aan het Stadsganzenbord, de puzzeltocht voor alle leeftijden, die u met een andere blik naar Delft laat kijken.

Voor kinderen geldt een speciale prijs, vraag een offerte aan voor meer informatie.

Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje Leiden biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling Leiden, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Leiden, een proeverij of ander culinair genoegen.


Offerte aanvragen
ca. 6 uur

vanaf € 43,75 p.p. excl. BTW.

koffie met gebak, rondvaart, koffietafel, puzzeltocht Stadsganzenbord Delft.
Minimaal 15 personen.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Familiedag in Delft