Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Escape in the City in Delft in Delft

Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van een stad! Een superspannend uitje!

Escape in the City is een leuk spel gebaseerd op de Escape Rooms. Maar hier gaat u op zoek naar de sleutel om te ontsnappen uit de stad.  Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijgt u steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Aan de hand van locatiespellen kan uw team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunt u in bezit komen van een cruciaal hulpmiddel! Welke groep weet binnen de tijd als eerste alles op te lossen en ontvangt de sleutel van de stad!?

Waar de capaciteit van escape rooms beperkt is, kun je hier meedoen met een grote groep. Hoe meer personen hoe groter de onderlinge strijd. Kies daarom voor het stadsspel Escape in the City.

Wat staat u te wachten tijdens dit spel:
Bij ontvangst krijgt u eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat u weet met wie u de strijd aangaat.

Aan het einde van het spel keert u terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Dit arrangement kunt u ook reserveren in GoudaLeidenHaarlemAmsterdamDen Haag en Dordrecht.

Offerte / Informatie aanvraag

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Escape in the City in Delft