Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Stadsganzenbord Leiden in de Winter in Leiden

Een speciale versie van het welbekende Stadsganzenbord Leiden, de unieke puzzeltocht van Groepswijzer.nl. Met bezoek aan het SieboldHuis en warme chocolademelk na afloop.

Kunt u uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt van Rijn? Of anders gezegd, zou Rembrandt van Rijn de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de Gouden Eeuw van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen.
Tijdens uw tocht brengt u ook een bezoek aan het SieboldHuis, het museum met een verbluffende collectie over Japan (let op, op maandag is het museum gesloten)
U splitst uw groep in kleinere groepjes die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere lokatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt!

Inclusief: 1 plattegrond per team, vragenlijst, entree tot SieboldHuis
Duur: ca. 2 uur
Prijs: € 13,95 p.p. excl. BTW, tegen een meerprijs van € 4,- kunt u vooraf of na afloop genieten van een beker warme chocolademelk.
Aantal personen: minimaal 8 personen. Bij kleinere groepen meerprijs.
De put ijs 1   p melman

Labels:
budget
Gezelschappen
Personeelsuitje, Familieuitje en Vriendenuitje
Budget:
tot € 20

Bekijk voorwaarden en boekingskosten

Vraag meer informatie of een offerte aan