Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Lekker Leids Maritiem in Leiden

drie gangen, drie restaurants, een rondvaart en een stadswandeling
Tijdens het Lekker Leids Maritiem arrangement verkent u Leiden met een rondvaart door de prachtige grachten en singels en geniet u van een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht in drie restaurants.

Wilt u een culinaire ervaring en tegelijk iets van de stad zien, maar heeft u geen zin om veel te wandelen? Dan is Lekker Leids Maritiem precies wat u zoekt!
Op een sfeervolle locatie wordt u ontvangen met een voorgerecht en een drankje. In de buurt van het restaurant ligt een (zonodig verwarmde en overdekte) rondvaartboot voor u klaar. Gedurende een uur maakt u een rondvaart door de prachtige grachten en singels van Leiden.
U brengt daarna een bezoek aan nog twee restaurants voor een hoofdgerecht en een dessert. De twee gangen worden onderbroken voor een stadswandeling door de historische binnenstad van Leiden.

Inclusief: Voor-, hoofd- en nagerecht, rondvaart,  stadswandeling Leiden, 1 drankje bij voorgerecht.
Duur: ca. 5 uur
Prijs: € 64,95 p.p. ex. BTW
Aantal personen: minimaal 10 personen.

Lekker Leids maritiem is een Culivaart Leiden incl. een stadswandeling.


Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje Leiden biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling Leiden, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Leiden, een proeverij of ander culinair genoegen. 
Img 8955 1080x675%5b1%5d

Gezelschappen
Personeelsuitje, Directieuitje, Familieuitje en Vriendenuitje
Budget:
meer dan € 60

Bekijk voorwaarden en boekingskosten

Vraag meer informatie of een offerte aan