Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Fotoshoot Leiden: op je mooist op de foto in Leiden

Misschien is dit wel de beste manier om op de foto te gaan: samen met vrienden of vriendinnen in een gezellige, ongedwongen sfeer. Geen geposeerde grimassen, maar rake actie en een oprechte lach.

U wordt ontvangen bij een gerenommeerde fotostudio met een glaasje Prosecco. Vervolgens is het de beurt aan de visagiste om u klaar te maken voor de fotoshoot, zodat u werkelijk op uw mooist op de gevoelige plaat vastgelegd kan worden. Terwijl u wordt gefotografeerd is er natuurlijk genoeg te kletsen en te lachen, zodat een ongedwongen foto bijna vanzelfsprekend wordt. En natuurlijk wordt er ook een groepsfoto gemaakt!
U ontvangt ieder een afdruk van de groepsfoto en achteraf krijgt iedere deelnemer een digitaal contactvel met de eigen foto’s toegestuurd. Nabestellen kan dan natuurlijk altijd.

Inclusief: visagie, 1 glas Prosecco, 1 groepsfoto op A5 en contactvel met individuele foto’s
Duur: ca. 2 uur
Prijs: € 58,40 p.p. excl. BTW
Aantal personen: minimaal 6, max. 12 personen.

Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje Leiden biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling Leiden, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Leiden, een proeverij of ander culinair genoegen.  Daniellevanderspek

Categorieën:
Gezelschappen
Familieuitje, Vriendenuitje en Vrijgezellenuitje
Budget:
€ 40 - € 60

Bekijk voorwaarden en boekingskosten

Vraag meer informatie of een offerte aan