Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

De Leidse inburgeringscursus in Leiden

Actieve workshop Leidse Taal
Iedereen is welkom in Leiden, ingeburgerd of niet. Maar de Leidse inburgeringscursus is wel een heel vermakelijke manier om Leiden te leren kennen.

Het is natuurlijk niet zo dat u Leiden niet in mag als u niet ingeburgerd bent; iedereen is van harte welkom. Leiden staat al eeuwen bekend als Stad van Vluchtelingen. Maar… als u ingeburgerd bent valt u misschien wat minder op. Dan kunt u zich misschien wel verstaanbaar maken of in ieder geval de Leienaar met zijn vette R verstaan. En dan snapt u wat hutspot en 3 oktober met elkaar van doen hebben

U komt bijeen in een Leids etablissement, waar u onder het genot van een drankje en een hapje alles te horen krijgt over de Leidse geschiedenis en volkscultuur. Maar u luistert niet alleen; natuurlijk oefent u ook in de uitspraak van het Leidse woord met 4 W’s en u mag zich wijden aan de Leidse liedkunst.

Inclusief: begeleide Leidse inburgeringscursus, drie drankjes en bittergarnituur, certificaat
Duur: ca. 1 uur
Prijs: 10-20 personen € 27,25 p.p. excl. BTW
          20-40 personen € 24,75 p.p. excl. BTW
Aantal personen: minimaal 10 personen
Voor ieder bedrijfsuitje Leiden of ander groepsuitje biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht Leiden of een speurtocht, een stadswandeling, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Leiden, een proeverij of ander culinair genoegen.  
Leidens ontzet

Gezelschappen
Personeelsuitje, Familieuitje, Vriendenuitje en Vrijgezellenuitje
Budget:
€ 20 - € 40

Bekijk voorwaarden en boekingskosten

Vraag meer informatie of een offerte aan