Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Groepsuitje Kust

Katwijk boulevard strand 0004

Voor wie uit wil waaien of actief bezig wil zijn met sport en spel is het strand natuurlijk de uitgelezen plek. En een natuurwandeling door de duinen of een kennismaking met de geschiedenis van de visserij in Katwijk behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Voor ieder bedrijfsuitje of ander groepsuitje biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart, een proeverij of ander culinair genoegen.  

Resultaten

Martien 217x229x1

Maak kennis met het leukste blaasinstrument ter wereld; de Trombone

nieuw

2015 10 11 kookerij worst 7830 375x270
Verschillende soorten mooie ambachtelijke worst maken

Verschillende soorten mooie ambachtelijke worst leren maken? Tijdens de workshop worst maken leert u het stap voor stap.


Bert%20ars

Er zijn maar weinig dingen leuker dan samen zingen. Onder leiding van pianist zanger Bert Louissen zingt u met uw collega’s de pannen van het dak. Van Nederlandstalig tot hits uit de ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90 jaren. Een eigen lied maken ligt ook binnen de mogelijkheden.

nieuw

8

Zin in de zomer en het strand? Lijkt het u wat om eens met andere ogen het strand te bekijken? Boek dan nu ons strandjut kunstavontuur, een heerlijke workshop op het strand!


Bomschuit katwijk
Duinwandeling Katwijk

Natuur of geschiedenis in Katwijk: onze gids kan u alles vertellen….

budget