Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Kust

Katwijk boulevard strand 0004

Voor wie uit wil waaien of actief bezig wil zijn met sport en spel is het strand natuurlijk de uitgelezen plek. En een natuurwandeling door de duinen of een kennismaking met de geschiedenis van de visserij in Katwijk behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.
Voor ieder bedrijfsuitje of ander groepsuitje biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart, een proeverij of ander culinair genoegen.  

Resultaten

Bert%20ars

Er zijn maar weinig dingen leuker dan samen zingen. Onder leiding van pianist zanger Bert Louissen zingt u met uw collega’s de pannen van het dak. Van Nederlandstalig tot hits uit de ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90 jaren. Een eigen lied maken ligt ook binnen de mogelijkheden.

nieuw

Martien 217x229x1

Maak kennis met het leukste blaasinstrument ter wereld; de Trombone

speciaal

8

Zin in de zomer en het strand? Lijkt het u wat om eens met andere ogen het strand te bekijken? Boek dan nu ons strandjut kunstavontuur, een heerlijke workshop op het strand!


Bomschuit katwijk
Duinwandeling Katwijk

Natuur of geschiedenis in Katwijk: onze gids kan u alles vertellen….

budget

06530896 6663 4ef5 af5b c6f5de0d03b1
Speel nu het ontsnappingsuitje in het centrum van Noordwijk! Een superspannend uitje!

De tijd loopt en uit vele raadsels, puzzels, geheimen en codes komt maar 1 oplossing om te ontsnappen uit de stad! De kust als één grote escaperoom.