Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Groene Hart

Varen op de kaag %282%29

De elf kernen van de gemeente Kaag en Braassem liggen midden in het Groene Hart en het Hollands Plassengebied. Al fietsend, wandelend of per boot kunt u genieten van het prachtige polderlandschap. Maar er is meer te doen zoals klompengolf, klompen beschilderen en niet te vergeten het speciale ‘Polderganzenbord’, een puzzeltocht op de fiets of segway door het Hollands Plassengebied.
Voor ieder bedrijfsuitje of ander groepsuitje biedt Groepswijzer.nl de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht of een speurtocht, een stadswandeling, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart, een proeverij of ander culinair genoegen.

 

Resultaten

Img 1738

Op een schooiertocht in het gebied van Kaag en Braassem schooiert u onderweg op de fiets uw eigen lunch bij elkaar, bestaande uit verse streekproducten.


Kaasje maken
Kaas maken op de boerderij

Een fijne ochtend of middag op de boerderij! Onder begeleiding van de boerin gaat u uw eigen kaasje maken.


Mannenquiz
echte vragen voor echte mannen

Een quiz speciaal voor mannen, doorspekt met testosteron, sex, drugs en drank en rock-and-roll. Echte vragen, voor echte mannen.

nieuw budget

Partij klompengolf 7
Actief bezig zijn en lekker varen over de Wijde Aa en Braassem

Een leuk spel voor jong en oud! Klompengolf is een agrarisch golfspel met een knipoog van de boer. Met aansluitend een rondvaart.


Pubquizfoto

Tachtig vragen over muziek, sport, entertainment en algemene trivia maken deze pubquiz tot een leuke, gezellige avond.

budget