Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Dordrecht

Dordrecht

Zin in een groepsuitje Dordrecht? Dordrecht heeft een pittoresk en charmant historisch centrum. En een rijke geschiedenis, die alles te maken heeft met haar ligging aan een splitsing in de brede rivier de Merwede. Dit  maakte van Dordrecht de belangrijkste handelsplaats van Holland in de 14e en 15e eeuw. Sporen daarvan zijn nog overal terug te vinden en maken van Dordrecht een fascinerende bestemming.
Voor ieder bedrijfsuitje of ander groepsuitje biedt Groepswijzer.nl Dordrecht de beste ingrediënten. Kies voor een puzzeltocht Dordrecht of een speurtocht, een stadswandeling Dordrecht, een workshop of een quiz en maak het af met een rondvaart Dordrecht, een proeverij of ander culinair genoegen.

Resultaten

Plattegrond sg dordrecht

Met een 17e-eeuwse plattegrond gaat u op weg in het mooie Dordrecht. Met vragen en opdrachten leert u haar geschiedenis kennen.

budget

Bert%20ars

Er zijn maar weinig dingen leuker dan samen zingen. Onder leiding van pianist zanger Bert Louissen zingt u met uw collega’s de pannen van het dak. Van Nederlandstalig tot hits uit de ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90 jaren. Een eigen lied maken ligt ook binnen de mogelijkheden.

nieuw

Chocoladeworkshop dordrecht
Workshop bonbons maken

Het maken van chocolade snoepgoed, bonbons, paashazen, en alle andere lekkers dat u maar kunt bedenken.


Martien 217x229x1

Maak kennis met het leukste blaasinstrument ter wereld; de Trombone

speciaal

Schapekop%20klein
Bezoek aan een bierbrouwerij in Dordrecht

De geur van hop, mout en gist, waar doet dat aan denken? Aan ambachtelijk gebrouwen bier, volgens een recept dat in eeuwen niet veranderd is. In een Dordtse bierbrouwerij maakt u kennis met het proces én natuurlijk proeft u het eindresultaat.

budget