Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Stadsganzenbord Den Haag - puzzeltocht in Den Haag

Een puzzeltocht door Den Haag aan de hand van een originele 17e eeuwse stadsplattegrond. Een verrassende kennismaking met het historische Den Haag.

Tijdens het Beleg van Leiden in 1574 was Den Haag een belangrijke basis voor de Spanjaarden. Toen ze vertrokken lieten ze een grote chaos achter, zo groot, dat Delft voorstelde om heel Den Haag maar met de grond gelijk te maken. Het stadhouderlijk hof was toch al jaren in Delft gevestigd en zonder dat hof stelde de stad weinig meer voor.
Zo ver is het gelukkig nooit gekomen; nadat de Spanjaarden uit de Noordelijke Nederlanden verdreven waren, keerden de stadhouders weer terug naar Den Haag en met hen het hofleven.

Maak kennis met het 17e-eeuwse Den Haag met behulp van een originele plattegrond uit die tijd. Kunt u de weg vinden? En kunt u de vragen en opdrachten uitvoeren waarmee u veel te weten komt over de hofstad van weleer?

Na de koffie met gebak splitst u uw groep in kleinere teams die, gewapend met de 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere lokatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt!

Stadsganzenbord Den Haag is ook verkrijgbaar in een Engelse versie!

Inclusief: 1 plattegrond per subgroep, vragenlijst, koffie met gebak
Duur: ca. 2 uur
Prijs: € 13,95 p.p. excl. BTW
Aantal personen: minimaal 8 personen. Bij kleinere groepen meerprijs.
Stadsganzenbord den haag

Labels:
budget
Gezelschappen
Personeelsuitje, Familieuitje en Vriendenuitje
Budget:
tot € 20

Bekijk voorwaarden en boekingskosten

Vraag meer informatie of een offerte aan