Alle uitjes worden zorgvuldig door onszelf bedacht en uitgevoerd.
Bel ons voor meer informatie: 071-523 5530

Stadsganzenbord Delft - puzzeltocht in Delft

Gewapend met een 17e-eeuwse plattegrond maakt u een avontuurlijke puzzeltocht door het prachtige Delft. Na koffie met gebak zijn er tijdens de wandeling verschillende opdrachten die uitgevoerd moeten worden. De avontuurlijkste puzzeltocht in Delft.

In 1649 werd een dik en groot boek uitgegeven: het Tooneel der Steden, gevuld met plattegronden van Joan Blaeu. Deze plattegronden bevatten een rijkdom aan details: ieder huisje en zeker ieder groter gebouw is in detail te zien en zelfs het kleinste steegje is terug te vinden. Wie in de 21ste eeuw door Delft wandelt aan de hand van de kaart van Blaeu kan zich makkelijk een beeld vormen van het Delft van Vermeer. Maar is er nog voldoende gebleven om ook daadwerkelijk met een kaart uit de 17e eeuw uw weg te vinden?

Uw groep wordt gesplitst in kleinere groepjes die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op de kaart staan locaties aangegeven waar u een opdracht uit moet voeren. Maar hoe u daar komt, dat dient u te bepalen aan de hand van de kaart. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt!

Inclusief: 1 plattegrond per subgroep, vragenlijst, koffie met gebak
Duur: ca. 2.5 uur
Prijs: € 13,95 p.p. excl. BTW
Aantal personen: minimaal 8 personen. Bij kleinere groepen meerprijs.
Uitbreiding: u kunt dit arrangement uitstekend combineren met een lunch.

Optioneel: tegen een meerprijs ontvangt u van ons een echt oud-Hollandsch Ganzenbord. De winnende groep wordt dan beloond met het originele bordspel uit grootmoeders tijd! 
Delft ingekleurd 01

Labels:
budget
Gezelschappen
Personeelsuitje, Familieuitje en Vriendenuitje
Budget:
tot € 20

Bekijk voorwaarden en boekingskosten

Vraag meer informatie of een offerte aan